Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/virtual/intersol.dk/public_html/intersol/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 intersol.dk - STS International Solidarity: Globalt

/
Vælg kategori:

Ukraine: Det militære ”fremstød” mod Øst

17.04.14

Igen er der ingen grund til at nære for stor tillid til, hvad de fleste medier fortæller. Denne gang behandler vi emnet om den ukrainske hærs ”fremstød mod Øst”.

Læs mere

Ukraine: Demokrati på nynazistisk

15.04.14

Radikale elementer i Kiev har overfaldet to præsidentkandidater, skrev RT den 15. april. Begge kandidater var fra det østlige Ukraine. Præsidentkandidat Oleg Tsarev blev angrebet af en rasende menneskemængde i en fjernsynsstation, hvor han skulle have diskuteret med blandt andre Julia Tymoshenko fra partiet ”Fædreland.”

Læs mere

Ukraine: Kampe i Slavjansk

13.04.14

Samtidigt med at NATO’s generalsekretær, Fjog Rasmussen, på det ”alvorligste” advarer Rusland og viser forfalskede billeder frem om den påståede russiske troppeopbygning langs grænsen til Ukraine, er Slavjansk blevet angrebet af ”specialtropper” fra regeringen i Kiev.

Læs mere

FORSVAR DET ARMENSKE FOLK!

12.04.14

Fælles udtalelse fra Dansk Armensk Forening, Dansk Syrisk Forening og STS International Solidarity.

Læs mere

Syrien: Interne kampe mellem ”oprørere” koster yderligere omkring 80 liv

11.04.14

Eskalerende kampe mellem opponenter til den syriske regering kostede fredag den 11. april yderligere 80 mennesker livet.

Læs mere

Ukraine: Regeringen på tilbagetog

11.04.14

”Timer efter, at en deadline, der var sat af regeringen om at rømme besatte bygninger, udløb, har den parlamentsudnævnte premierminister, Arsenij Jatsenjuk, meddelt, at han vil gå ind for en lov, der tillader regionale folkeafstemninger at foregå i landet.”

Læs mere

Syrien: Jihadister i Homs appellerer om øjeblikkelig hjælp

10.04.14

Jihadister fra Al Nusra holder stadig stand i dele af Homs gamle kvarter. Men at deres dage er talte, fremgår indirekte af en desperat appel, man den 8. april sendte ud til andre jihadister.

Læs mere

Jobannonce: Er du en yngre italiensk pige, kan vi måske hjælpe dig med et givtigt job

8.04.14

Dubais hersker, Sheik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, der også er vicepræsident i De Forenede Arabiske Emirater, ved den persiske golf søger 60 attraktive italienske kvinder.

Læs mere

Ældre artikler