Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/virtual/intersol.dk/public_html/intersol/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 intersol.dk - STS International Solidarity: Globalt

/
Vælg kategori:

Demonstration i Frankrig for Nantes’ genforening med Bretagne og for større autonomi

21.04.14

Det er ikke kun i Spanien regionerne kræver større selvstændighed. Der gør man også i Frankrig.

Læs mere

Syrien: Malula er befriet

20.04.14

Som et led i de syriske styrkers offensiv i bjergområdet Qalamoun, der grænser op til Libanon, befriede man den 17. april definitivt den ældgamle kristne by Malula, som næsten konstant har været besat af de islamistiske barbarer, siden november 2012.

Læs mere

Ukraine: Løsningen på krisen i øst: minihære og belønninger

19.04.14

Regeringens løsning, formentlig inspireret af dens vestlige partnere, på krisen var i første omgang at indsætte to meget rige oligarker, som guvernører i Dnepropetrovsk og Donetsk regionerne. Nu udvider man opfindsomheden.

Læs mere

Ukraine: Det militære ”fremstød” mod Øst

17.04.14

Igen er der ingen grund til at nære for stor tillid til, hvad de fleste medier fortæller. Denne gang behandler vi emnet om den ukrainske hærs ”fremstød mod Øst”.

Læs mere

Ukraine: Demokrati på nynazistisk

15.04.14

Radikale elementer i Kiev har overfaldet to præsidentkandidater, skrev RT den 15. april. Begge kandidater var fra det østlige Ukraine. Præsidentkandidat Oleg Tsarev blev angrebet af en rasende menneskemængde i en fjernsynsstation, hvor han skulle have diskuteret med blandt andre Julia Tymoshenko fra partiet ”Fædreland.”

Læs mere

Ukraine: Kampe i Slavjansk

13.04.14

Samtidigt med at NATO’s generalsekretær, Fjog Rasmussen, på det ”alvorligste” advarer Rusland og viser forfalskede billeder frem om den påståede russiske troppeopbygning langs grænsen til Ukraine, er Slavjansk blevet angrebet af ”specialtropper” fra regeringen i Kiev.

Læs mere

FORSVAR DET ARMENSKE FOLK!

12.04.14

Fælles udtalelse fra Dansk Armensk Forening, Dansk Syrisk Forening og STS International Solidarity.

Læs mere

Syrien: Interne kampe mellem ”oprørere” koster yderligere omkring 80 liv

11.04.14

Eskalerende kampe mellem opponenter til den syriske regering kostede fredag den 11. april yderligere 80 mennesker livet.

Læs mere

Ældre artikler